Home


Westbroekse Binnenweg 86A – 3612 AK Tienhoven  0346-281764   info@caravannmv.nl
Wie  zijn wij
Caravanbedrijf Nieuw Maarsseveen is een BOVAG-gecertificeerd bedrijf en reeds meer dan 25 jaar actief op het gebied van onderhoud en schadereparatie aan caravans, vouwwagens en camperopbouw. Bovendien is een zeer ruime, goed ingerichte stalling aanwezig voor caravans en vouwwagens.
Wij zijn een bedrijf zonder directe band met één bepaald merk waardoor onbevooroordeeld naar iedere caravan/vouwwagen kan worden gekeken.
Uiteraard worden de caravans/vouwwagens met originele onderdelen hersteld.
Behalve het laten uitvoeren van een grote of kleine onderhoudsbeurt, kunnen wij ook de aankoopkeuring van uw mobiele kampeerverblijf verzorgen zodat u, voor u overgaat tot de daadwerkelijke aankoop, de verkoper kunt wijzen op eventuele gebreken en/of schades.
Ook zijn wij gecertificeerd Inventive Repair en beschikken over een speciale schadeherstelruimte waar deze techniek wordt toegepast.
Verder kunt u terecht in onze zeer goed uitgeruste kampeerwinkel met een breed assortiment aan onderdelen van vrijwel alle merken caravans. Zo zijn ook de meeste onderdelen voor uw Thetford chemisch toilet bij ons op voorraad.
In onze kampeerwinkel vind u alles wat in feite met kamperen te maken heeft.
Mocht een artikel onverhoopt niet (meer) op voorraad zijn, is dit na bestelling doorgaans binnen een paar dagen in huis.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.